Jeg er Heidi Lernæs. Jeg holder fortiden til i Rendalen her bor jeg sammen med hundene mine i ett stort hus, med en stor tomt rundt. Og selvfølgelig milvis med skog rett utenfor gjerdet. For tiden bor Hux, Alexi og Kalizi her. Jeg har konkurret i lydighet og spor med min tidligere hund Cirka. Hux har vist fram potene sine i lydighetsringen. Kalizi har startet både i lydighet og spor i 2016. Jeg har i løpet av årene jeg har hatt hund trent kortere eller lengre perioder med lydighet, agility, spor, rundering og IPO.

Jeg er utdannet figurant og testleder for K-test, MH og FA. Synes dette er veldig morsomt og spennende å holde på med. I mai 2012 var jeg på beskriver kurs og har nå blitt godkjent beskriver for MH. Jeg har også i ettertid utdannet meg til K-test dommer. 
01.01.17 ble jeg valgt inn som representant til
NKK's KG Mentaltest komite.

Helga 16-18 oktober 2009 tok jeg RIK grunnkurs. Jeg har også hatt ett kull med: Belgisk fårehund tervueren. Jeg har ingen planer om å drive ett stort oppdrett med mange kull i året. Jeg ønsker å følge opp både valpekjøpere og skaffe meg nok informasjon om hundene, gjennom helsetester, mentaltester og andre resultater før de vurderes brukt i avel.

Mine hunder fores med Royal Canin.
Ett for jeg er veldig fornøyd med.

Nå om dagen går mesteparten av treningen til trening av Kalizi mot NBF programmet. Pågrunn av vanskelighet med å finne en treningsgruppe som er forenlig med jobben min har IPO delen blitt lagt noe til side. Vi koser oss imidlertid stort.

Hyggelig at du tok deg tid til å kikke på min side på nettet. Dersom du har spørmål om meg og mine hunder er det bare å ta kontakt med meg.
Kontakt informasjon:

Heidi Lernæs, Sagveien 7, 2485 Rendalen, 91700386, heidi.lernes(a)gmail.com

Kalender